Loading...

Gara-gara marah dan viralkan lelaki gila s*ks, wanita disihir sehingga m 4-ti…

Gambar Sekadar Hiasan

Pada zaman yang serba canggih dan moden ini masih ada yang mengamalkan perbuatan sihir dan khurafat. Individu tidak bertanggungjawab ini sanggup menjatuhkan perniagaan, memporak perandakan rumahtangga, dan membalas dendam demi kepuasan sendiri.

Seperti kisah yang dikongsi Tok Qiqi, seorang wanita disihir sehingga mning gal dunia gara-gara menularkan perbuatan sumbangnya di Facebook.

Loading...

Perut jadi besar macam nak meletup

(Sekadar gambar hiasan)

Salam semua… Ni tok nak nasihatkan pada penggemar viralkan orang… Ok tok ada 1 pesakit… Kisah dia bermula apabila ada yang PM di facebooknya… Lelaki gatal PM ajak buat sex, tunjuk kemaluan, pakai gambar fb asal… Nama pun asal… So hamba Allah wanita ni geram pakat viralkan pm dan gambar orang yang gila sex ni…. So ramailah makcik pakcik bawang dok hina maki orang yang kena viral…

Selang 3 hari kisah hamba Allah yang diviralkan gila sex ni tiba-tiba hamba Allah yang menviralkan lelaki gila sex ni perotnya menjadi besar macam nak meletop… So mak ayahnya panggillah tok… Tok cubalah ikhtiar… Nauzubillah takot tengok perut wanita itu berkilat…. Urat timbul…. Tok buat kerja tok macam biasa ruqyah… Bila tok mula baca surah al baqarah jin mula merasuk tubuh wanita ini.. Bertambah terkejut suaranya bertukar seperti lelaki garau….

Dia marah tok katanya jangan campur urusan aku…. Aku tak ada kena mengena dengan kau… Aku nak dia mti. Dia rasakan apa yang aku rasa… Tok tanya siapa dia apa sebab kau buat dia… Mula-mula dia berkeras tak nak bagitahu.. Selepas tok paksa dengan macam-macam kaedah. Jin tu mula mengalah dan dia ktawa…. kau dah terlambat… Dia akan menemui ajal… Sakit hati aku bila aku dimalukan…. Aku dimalukan sehinggakan semua menghina aku… Dan aku dihalau dibuang keluarga sebab malu dengan sikap aku… Aku bersumpah aku dendam dengan perempuan ni…

Mning gal dunia selepas ruqyah

Tok tanya dia lagi…. Kau sihir macam mana… Aku jumpa bomoh yang paling kuat dan kau tak mampu lawan dia…. Tok diam dan dengar keangkuhan jin yang merasuk.. Aku guna gambar nya di dalam akaun facebook yang dia malukan aku….. Subhanallah…. Tok cuba berbincang dan suruh dia ambik balik apa yang dia hantar.. Jin tu berdegil dan tak mahu ambil balik.. Tuan aku akan marah aku.

Dan aku sanggup mti sekalipun aku takkan ambil… Aku nak dia mti …. Tok terpaksa baca qursi… Untuk membakar dan menghalau gangguan tersebut… Gangguan tu kepanasan dan menjerit-jerit lalu dia hilang begitu saja…. Wanita itu turut meraung-raung kesakitan perutnya seperti dibakar di salai di cucuk-cucuk dengan besi panas… Tok cuba ikhtiar apa yang patut tapi apakan daya…. Allah Maha Segalanya… Tok dah habis ikhtiar…

Tok minta keluarganya pula panggil perawat lain bantu ikhtiar….. Maha Suci Allah…. Seminggu selepas tok rawat wanita ini ibunya call tok dan bagitahu… Wahida sudah mning gal dunia selepas perawat datang ruqyah. Tiba-tiba perutnya pecah kempis serta merta… Keluarlah segala air yang busuk sekali warna hitam pekat….

Allahhurabbi.. Berakhirlah penderitaannya… Tok nasihatkan kalian jika ada antara kalian tidak puas hati atau takut…. Janganlah aibkan atau viralkan buatlah report polis….. Allah pun larang kita membuka aib orang….. Seandainya Allah membuka aib kta… Subhanallah… Kita nak keluar rumah pun malu… Mudahan jadi ikhtibar pada yang suka viral…. Jangan sampai nasi dah menjadi bubur buruk padahnya… Wallahhualam bisawab….
Semoga roh arwah di cucuri rahmat….

Sumber : Tok Qiqi via ohbulan

 

SUMBER

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Loading...