Loading...

[VIDEO] Sedang Asyik Berkaraoke Tiba-tiba Keluar Suara Mengilai Terus Senyap Semua Tanpa Sepatah Kata

Kali ni kami nak share satu video dimana budak-budak remaja ni sedang kusyuk berkaraoke tiba-tiba ada pulak suara latar yang join, nyaring betul suara latar tu dik oi.

Kami baru tonton belum ada kat situ lagi dah rasa seramnya. Sejurus terdengar suara mengilai atau pekikan sesuatu yang tak diketahui tu mereka terus suruh kawan yang tengah dok kusyuk tarik habis diam sebab ada suara yang pelik join mereka nyanyi.

Loading...

Kalau kami, dah buka langkah dulu dah hahaha. Bukan apa mula-mula suara nanti jumpa face to face pulak dengan sesuat tu.



Kami tak tau la kalau-kalau suara latar tu sebenarnya nak suruh yang nyanyi tu diam ke apa? Tapi apa yang penting memang seram.

Korang rasa tempat yang mereka karokae tu keras ke apa? Sebab suara tu bukan calang-calang orang boleh tiru..suara tu memang real sebijik macam cik ponti kita. Bagi pendapat kami sendiri memang suara cik ponti pun.

Apa yang penting korang yang pasang niat nak karokae dengan kawan-kawan tu bawak-bawak la siasat dulu tempat karokae tu. Yela takut jadi macam kawan kita yang dalam video nih. tak pasal-pasal jer rasa takut padahal nak seronok dengan hilangkan stress bersama rakan taulan kat tempat Karok tu.

VIDEO :

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! LM

Sumber: lubukmaklumat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Loading...